Formohet Shteti i tretë shqiptar, Çamëria shpallë Pavarësinë dhe formon Qeverinë e saj!

safe_image

Nesër në Hagë, Kuvendi i Çamërisë do ta shpallë Pavarësinë dhe do ta formojë Qeverinë me të gjithë resorët, përfshirë edhe atë të Mbrojtjes.

Sipas kryetarit të Shoqatës Çamëria, Festim Lato, nesër do të formohet edhe Forca Mbrojtëse e shtetit çam.

Sipas tij, kjo po bëhet me përkrahje ndërkombëtare.

Lajmin e kanë konfirmuar gazetarë të RTK-së, të cilët janë në vendin e ngjarjes.