Ford Fiesta RS

timthumbTashmë ka pasur informata rreth Ford Fiesta R5 dhe pikërisht kjo ka ndodhur.

Natyrisht se bëhet fjalë për automobil superior garash të relit, i cili tashmë u është dorëzuar blersëve në seri të vogël, ndërsa kualiteti i tij më i madh është çmimi i tij i cili është shumë më i ulët se automobilat e shtrenjtë S2000, të cilët kanë kushtuar mbi 300 mijë euro, derisa Ford Fiesta Rs do të mund të blihet nën çmimin prej 200 mijë eurosh.