Fluturimi UFO-s në Brazil shokon shkencëtarët (Video)

Astronomë nga mbarë bota janë tronditur pas shfaqjes së një videoje ku shihet rënia e në disku fluturues në Brazil.

Kjo është ndoshta videoja më e qartë e fluturimit të një UFO-je që është parë ndonjëherë.

Objekti fluturues është parë në Argjentinë dhe në Brazil ku dhe është filmuar.

“Ishte pak a shumë si rënia e një meteori. Kishte formën e një disku dhe po fluturonte i mbuluar nga flakët”, tha një rezident në Brazil.

Ekspertët kanë rënë dakord njëzëri se ajo nuk është një kometë apo meteor, por gjithsesi janë treguar të rezervuar, transmeton MAPO.

Kjo video ka ngritur në maksimum idenë se UFO-t ekzistojnë dhe nuk mund të mohohet deri në një provë të kundërt.

 

Passport