Floriani shpreson të bëhet ‘Justin Bieberi shqiptar’

f.0324144003737_m[1]Këngëtari 12 vjeçar, Florian Beqiri, i cili u bë i famshëm falë bashkëpunimit me Adrian Gaxhën, “Ngjyra e kuqe”, shpreson që të bëhet ‘Justin Bieberi shqiptar’.

“Ndoshta bëhem si ai, sepse është yll shumë i madh, sidomos për adoleshentët”, ka thënë Floriani për Koha Jonë.

Gjatë një interviste, ai është shprehur se i duket shumë interesant fakti që është bërë i famshëm dhe se akoma nuk mund ta besojë këtë.