Floriana largohet nga Shqipëria përgjithmonë, qarkullojnë fjalë se i fejuari i saj…

Floriana Garo dhe avokati Enid Daci shpallën fejesën vetëm pak kohë më parë.
Prezantuesja ka njoftuar largimin nga Shqipëria dhe mbylljen e emisionit që moderon në Tv KLAN.

Arsyeja e kësaj lamtumirë është se i fejuari i saj jeton në Zvicër dhe ajo do shpërngulet atje gjithashtu.