Floktari që jua ngjyrosë femrave flokët me Nutella (Video)

Duket se Nutella nuk është vetëm për të lyer bukën me të, pasi ajo mund të përdoret edhe për t’i ngjyrosur flokët. Huda Kattan, një floktar me përvojë, ka shpërndarë në Instagram një video duke ia ngjyrosur flokët një gruaje me Nutella. Trajtimi i pazakontë me Nutella ndodhi në sallonin Aded & Samer në Dubai, Ajo hyri në sallon me flokë të bardha dhe doli nga salloni me një ngjyrë krejt tjetër të fituar nga Nutella. Shikojeni videon: