Flinte në orë të mësimit, mësuesi reagon në mënyrë të vrazhdë (Video)

Në një shkollë fillore që besohet të jetë në Britani të Madhe, mësimdhënësi është sjellë ashpër ndaj një nxënësi që po flinte,  duke kryer një veprim të pazakonshëm.

Djaloshi po flinte në bankë, kur mësuesi filloi të bërtas dhe t’i ka hedh sipër pluhurin që shërben për fikjen e zjarrit, transmeton Telegrafi.

Ngacmimet që i kanë bërë shokët djaloshit e kanë irrituar mësuesin, i cili e ka humbur durimin dhe është sjellë vrazhdë me djaloshin duke e nxjerrë më pas nga klasa.

Mesuesi-780x439