Flini me reçipeta? Këto janë dëmet e rënda që ju sjellin

Vajzat mund të bëjnë një gabim fatal nëse flenë me reçipeta.

Nëse shtriheni në shtrat e jeni aq të lodhura sa përtoni t’i hiqni ato, po i shkaktoni një dëm të madh vetes.

Rçipetat ju shkaktojnë shtrëngime të gjoksit dhe ndalim të qarkullimit normal të gjakut, përveç faktit se irritojnë lëkurën për shkak të materialit dhe telave që kanë në brendësi