Flente me macen, ja çfarë gjetën në vaginën e saj


Blogeri i famshëm Michelle Barroë, ndau një histori të çuditshme që ka ndodhur më një lexuese të tij.Ajo tha se ndjeu dhimbje në zonën e barkut,kështu që vizitoi gjinekologun e saj.

Pas kontrollës,ja çka tha gjinekologu për të:Në mes të këmbëve të saj nuk gjeta tampon, e as ndonjë letër higjienike,por një grumbull të madh të qimeve të maces.

Por si përfunduan në barkun e Michelle qimet e macës?

Michelle ndan shtratin me të dashurin dhe macet e saja.Pra gjatë aktit seksual,qimet e macës kanë rreshqitur dhe kanë hyrë në vaginën e saj.

Macet normalisht që janë të këndshme,por lëshojnë shumë qime.Pra,asniherë mos e ndani shtratin tuaj me mace dhe qenë.
largea_vvvv_1437988355-26533141453827669