Flaka Krelani tregon a ka bërë seks treshe, por a është e lidhur ajo?


Këngëtarja Flaka Krelani ka rrëfyer mbi jetën e saj private. Në emisionin “Elite Zone” në “Tribunam Channel”, këngëtarja ka folur për preferencat seksuale dhe jetën private.

E pyetur nëse ka bërë seks treshe, ajo e ka mohuar një gjë të tillë.

Por, ka shtuar se lidhja e saj e fundit ka qenë një gabim, pasi nëse do të ishte në rregull do ta kishte vazhduar.

Në pyetjen e prezantueses seksi, se a është edhe ajo seksi, Flaka tha direkt që po.
flaka