Fjolla Morina flet për të parën herë për të dashurin

dafaf

Fjolla Morina për herë të parë ka folur për lulet dhe unazën që i mori dhuratë pak kohë më parë.

Thotë se është tejet e lumtur momentalisht. Partneri i saj nuk dëshiron të jetë i përmendur si fytyrë publike kurse tha se planet e tjera do t’i njoftoj me kohë.

Ndërkohë për NIN Fjolla tha se e kishte pritur suksesin që po arrin me projektin e saj me Elinel ‘Trileqe’.