Fjeti për një orë tek stomatologu, por nuk dinte asgjë kur u zgjua (Video)

hqdefault-2-1-480x358Një grua e cila shkoi me burrin e saj tek stomatologu, për të ndërruar dhëmbët, u mpie dhe humbi në gjumë. Ajo fjeti rreth një orë dhe kur u zgjua nuk dinte më asgjë. Mjekët tashmë ia kishin hequr dhëmbët e saj dhe ia kishin vendosur të rinjtë, mirëpo ajo nuk donte të besonte. Madje, priste nga çasti në çast që të vinin mjekët në sallë. Burri i saj, Kameroni, e incizoi ngjarjen dhe e postoi atë në Youtube. Video arriti që të ketë shikueshmërinë në shifrën mbi 18 milion.