Fjeti në shtëpinë e shokut të ngushtë, por kur u zgjua jeta e tij nuk ishte më e njëjtë (FOTO)

Një 17-vjeçari në Shtet e Bashkuara i ka ndryshuar jeta përgjithmonë, pasi qëndroi për të fjetur një natë në shtëpinë e shokut të ngushtë.

Në mëngjes ai as nuk mundej të lëvizte as të fliste. Shoku i tij mendoi se ishte thjesht i lodhur dhe e la në atë gjendje edhe për disa orë. Por kur shoku i tij nuk lëvizi as pas disa orësh, ai njoftoi prindërit e tij.

Gjëja e parë një prindërit bënë ishte të njoftonin ambulancën. Mjekët e vizituan djalin dhe u thanë që jeta e tij nuk do të ishte më si më parë. Ai kishte pësuar një goditje gjatë gjumit në anën e majtë të trurit.

Kjo gjë ndodh zakonisht tek të moshuarit, por në raste të rralla edhe tek të rinjtë.