Fjalët që ‘çmendin’ çdo femër

0Kini kujdes, që fjalët të dalin nga zemra, patjetër duhet të ndjehen dhe të shprehen, duke treguar në këtë mënyrë që ju e pëlqeni shumë atë femër.

E dimë që kur bëjmë komplimente duhet të jemi të kujdesshëm, sepse femrat shpesh i interpretojnë në forma të ndryshme fjalët e partnerit.

Megjithatë, ekzistojnë fjalë të cilat secila femër dëshiron t’i dëgjojë. Dhe nuk ka shanse që t’i interpretojë gabim. Është e rëndësishme që të jeni vërtet të sinqertë.

1. Po dukesh fantastike! (shtoni: si gjithmonë)

2. Ti je femra e parë (e vërteta) në jetën time!

3. Je e shkëlqyeshme në krevat!

4. Do të jesh nënë e shkëlqyeshme. (apo je nënë e shkëlqyeshme)

5. A do ta kalosh jetën me mua?

6. Çka mendon t’i për këtë? (pyeteni çfarë mendimi ka dhe do të jetë e lumtur)

7. Ti je mikja ime më e dashur.

8. Jam i lumtur që të kam ty.

9. Ti më njeh më mirë se kushdo tjetër.
.
.
.
10. Të dua!