Fitoi 8 mijë euro për dhjetë ditë, kjo është modelja më e paguar në Shqipëri

Thuhet se të jesh modele në Shqipëri nuk është një profesion që të sjell të ardhura të majme, në ndryshim me ç’ka ndodh me modelet në botë.

Por një intervistë fotografi, Endrit Mertiri ka treguar se një nga modelet më të famshme në Shqipëri ka arritur të fitojë 8 mijë dollarë në dy muaj punë. Kjo shumë marramendëse është fituar nga Alesia Noka e cila është një ndër modelet më të kërkuara si brenda edhe jashtë Shqipërisë.

Alesia mund të ketë punuar int

ensivisht vetëm 10 ditë, nga mëngjesi e deri në darkë dhe mund të ketë ndryshuar veshjet e saj rreth 80 herë. Sipas tij ky lloj përkushtimi dhe sakrifice është e domosdoshme për të krijuar famë dhe para në fushën e modelingut”,- ka thënë fotografi.