Fishekzjarrë dhe kallashnikovë, kështu festohej në vitin 1997 (Video)

Çdo fundvit fishekzjarrët janë mjeti më i mirë për të festuar. Por jo gjithmonë ka qenë kështu. Në vitet 1997-98 pjesë e festimeve kanë qenë edhe armët, shkruan Syri.net Sot pas 20 vitesh sjellim një pamje nga festimi i vitit të ri në 1997, duke ndërruar 1998. Për më shumë shikoni këtë video: