Fiorentinës nuk i del e keqja me Fotininë, ja si tallet bashkë me kushërirën e Olsit

Fjorentina dhe Fotinia ishin dy femrat rivale për çmimin e madhe në shtëpinë e “Big Brother”, por që në fund arriti të fitonte Fotinia dhe e la make up-artisten pas.
Megjithatë, kësaj të fundit duket se nuk i del e keqja dhe vijon të shikojë e të komentojë çdo detaj të përditshmërisë së Fotinisë.

Ndërsa Foti ka qenë e ftuar në një dasmë bashkë me Danielin, Fiorentinës nuk i kanë shpëtuar disa detaje nga veshja e saj, të cilat i ka komentuar gjatë një videoje live me një prej kushërirave të Olsit.

“Zemër, i pe si i kishte veshur sandalet Fotinia? Dy gishtat jashtë sandaleve hahaha”, është komenti i kushërirës së Olsit, ndërsa Fiorentina ia kthen “e pash edhe une”.