Filmohet në kohë reale në Facebook, nëna rreh të bijën se kishte bërë seks me një djalë në shtëpi |VIDEO

Untitled11Një nënë filmohet dhe transmetohet në kohë reale në Facebook, ndërsa ndëshkon vajzën e saj duke e rrahur, pasi kishte kryer marrëdhënie seksuale me një djalë në shtëpi. Duke shfrytëzuar aplikacionin në rrjetin social, nëna e rreh në mënyrë të vazhdueshme vajzën për gjestin e turpshëm. Video është filmuar nëpërmjet telefonit të vajzës që rrihet, nga një tjetër person. Nëpërmjet videos së transmetuar për mijëra ndjekës, gruaja ka dashur t’i japë një mësim vajzës së saj.