Filmohet momenti i frikshëm kur shpirti del nga trupi i gruas që po vdes (Video)

sh_1476789572-9176486Ky është momenti i frikshëm kur shpirti shkëputet nga trupi i një gruaje. Ngjarja ka ndodhur në një spital në Kinë. Videoja tregon se gruaja është e shtrirë në një krevat në korridorin e spitalit. Videoja është regjistruar rreth orës 04:00 të mëngjesit, të vitit 2014. Nuk është e qartë se ngase vdiq gruaja në spital dhe nuk ka prova nëse videoja mund të jetë e falsifikuar.

https://youtu.be/6aOP48Aar4w