Filmohet krijesa misterioze, debate se çfarë është (Video)


Një aparat fotografik ka kapur një imazh jo fort të zakontë, duke shkaktuar debate nëse krijesa është një nga kafshët e zhdukura të Australisë, apo një nën-specie në zonën e Perth atje. Videoja dhe fotot tregojnë një kafshë pak a shumë se ngjashme me një qen me bisht të gjatë. Pronarët vendosën një kamera në zonë pasi qeni i tyre u vra në mënyrë misterioze. Ende është e panjohur nëse kafsha është Tigri Tasmanian i quajtur ndryshe edhe Thylecinë apo ndonjë specie tjetër e ngjashme me një dhelpër. Tigri Tasmanian u zhduk zyrtarisht në vitin 1986, ndërsa Thylacine i fundit i njohur në kopshtin zoologjik Hobart ngordhi në vitin 1936. Tigri Tasmanian është i ngjashëm me një qen ndërsa ka vija në trup si dhe një bisht të rëndë dhe të ashpër,