Film i ri i Ali Ahmetit dhe BDI-se ne rajonin e Likoves dhe Kumanovës a po pergadit edhe nje 9 maj te dyt …?!


Pyetje publike qe duhet ta parashtroje sot çdo shqiptar: A po ben film te ri Ali Ahmeti ne rajonin e Kumanoves dhe Likoves, duke shkaktuar nje minikonflikt te kontrolluar qe ne fund te shkoje atje dhe te dale shpetimtare! A do te biejne viktima te reja, vetem qe BDI dhe Ali Ahmeti ta lajne veten per Naten e Tradhtise se Madhe te 9-10 Majit ne Kumanove? Vellezer te nderuar, Kumanova dhe Likova nuk kane me gjak per te derdhur, gjake per te lare pislleqet e tradhtareve!
Te behemi bashke te pengojmw keto skenare te pista!
k