Fillon turniri tradicional “Pallçishti 2013″

1044494_152434694946665_1503257223_nTetovë- Turniri tradicional “Pallçishti 2013″ edhe zyrtarisht fillon me datë 15.07.2013. Paraqitja e ekipeve mund të bëhet deri me 14.07.2013 ora 19:30 tek kafeteria “ARTAS” afër terenit sportiv në fshatin Pallçisht i P. si dhe te buktiku “Surpriza” në qendrën e qytetit të Tetovës ose në numrat e telefonit 070-480-399.. 070-526-849..& 071-881-333. Poashtu me datë 14.07.2013 në ora 21:30 bëhet edhe tërheqja e shortit tek zyra e shoqatës ekologjike “Eko Art As” fshati Pallçisht.

Shpërblimet e turneut janë këto:

Vendi i parë 1.200 eu

Vendi i dytë 600 eu

Vendi i tretë 300 eu