Fillon lufta shqiptaro-serbe” në internet, i pari goditet presidenti serb Nikoliç[video]

kosovaNjë grup hakerësh nga Kosova të ashtuquajtur “WildClique” kanë sulmuar faqen personale të presidentit serb Tomislav Nikoliç.

Tek faqja e tij personale, grupi nga Kosova ka vendosur emblemën e flamurit të Kosovës duke i shtuar mbishkrimin: “Kosova nuk është Serbi, ju duhet ta dini këtë dhe duhet ta pranoni.

Ne nuk marrim urdhra nga ju dhe as nga Eulex. Siç e dini ne nuk mund të ndalemi më, sepse nuk do jetojmë duke marrë urdhra nga dikush tjetër, veçanërisht nga ana juaj.

Tani do ti ngrinim duart lart dhe nuk do tregojmë frikë ndaj askujt, derisa të jemi të lirë dhe derisa të mos marrim urdhra, NUK DO TË NDALOJMË”, shkruhet në faqen personale të Tomislav Nikoliç
ndiqni ne vijim videon…..