Figura befasuese e “Jezu Krishtit” qe mallengjeu ukrainasit ne prag Krishtlindjesh! (video)

Jezu

Për më shumë videon që vijon:

Kjo figurë e çuditshme iu shfaq një grupi këmbësorësh, në lartësinë e 1.200 m (3.937 këmbë) në zonën malore të Chatyr-Dag në Ukrainë.
Por çfarë mund të jetë vallë?
Zakonisht, kreu i këtyre shfaqjeve –iluzioneve- rrethohet nga unaza të ndritshme rrezatimi drite, një efekt që shkaktohet nga shpërbërja e dritës së dukshme.
Që të shtojmë një përshkrim edhe më të frikshëm, shumë herë figura duket tek lëviz dhe kjo ndodh pasi janë retë ato të cilat rt marrin pas vetes.
Ndërsa versioni tjetër, padyshim është ai i besimit fetar, të cilët besojnë bindshëm se ishte vetë Jezu Krishti që u shfaqa dhe se kështu ai dëshmonte t’u dërgonte një mesazh të fortë besimtarëve ukrainas.
Tani, nëse është fenomen natyrorë apo diçka tjetër, këtë e lemë në gjykonin tuaj të lirë…!