FIFA, a je dehur? Ja veprimet qesharake në FIFA 14 (Video)


FIFA e ka prezantuar së fundmi versionin më të ri të ndërtuar nga EA Sports, për video lojën e famshme të futbollit FIFA 14.
Njëjtë si viteve të kaluara, edhe këtë herë vërehen lëvizje dhe veprime jo reale dhe të pamundura të lojtarëve, që e bëjnë këtë lojë sa qesharake, ashtu edhe e largojnë lojtarin që ta luajë këtë lojë përpara kompjuterit.
Sigurisht, PES, po ashtu krijuese e lojës së futbollit, sidomos në PlayStation, është shumë më përpara në këtë aspekt. /LajmeOnline/