Fieraku hedh portofolin në tokë, ka një mesazh për atë që e gjen (VIDEO)

screenshot-5_1475338179-3118705Një i ri nga Fieri ka menduar të bëjë një shaka më kalimtarët poshtë apartamentit të tij. Mesa duket, ai ka dashur ta humbë portofolin e tij, por ka menduar ta shfrytëzojë për herë të fundit. Kështu, djali ka marrë një letër dhe ka lënë një shënim. “TA FUTA (hahahaha)”, shkruan në letrën të cilën e fut brenda portofolit. Këtë të fundit ai e hedh nga apartamenti i tij në rrugë dhe pret që dikush ta marrë. Portofoli ka përfunduar në duart e një të moshuari, i cili e merr atë dhe vazhdon rrugën. Një shaka e lezetshme, por paksa hidhëruese për atë që e ka marrë portofolin. Reagimin e të moshuarit merreni vetë me mend.