Festë e madhe në familjen e Aziz Salihut (FOTO)


I biri i legjendës së boksit, Aziz Salihu, Mentori, është martuar me Gresën, një shqiptare që jeton në Shtetet e Bashkuara të Amerikës.
Familja Salihu ka festë. Në fakt, i biri i legjendës së boksit, Aziz Salihu, Mentori, është martuar me Gresën, një shqiptare që jeton në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, shkruan Zëri.
Gjithsesi, “Zizi” mund të ndihet krenar për këtë dhe e ka bërë një postim në llogarinë e tij në rrjetin social, Facebook, për ta uruar çiftin e ri.
a1

a2