Ferrari 599 SA Aperta – FOTO

26122200_26131900Varianti tanimë i braktisur i 599 GTO ndoshta nuk ka qenë vetura më e mirë qe ka krijuar Ferrari, por të shpenzosh 1 milion dollarë për ta përmirësuar atë duket se është një investim mjaft i madh.
Duke konsideruar paratë që shpenzohen për vetura këto ditë, $1 milionë duken një investim simbolik.

Nëse asgjë tjetër, blerësit përmes blerjes së kësaj veture do të përfitonin veturën më seksi dhe më të fuqishme nga variantet e klasikëve në treg.

Me vetëm 80 njësi të krijuara, nuk duhet të jesh gjeni për të kuptuar se çmimi i kësaj veture shkon vetëm në një drejtim, dhe ai drejtim nuk është i dështuar.

Ky model i veçantë është punuar në Rosso Dino, me një dizajn të brendshëm Iroko dhe detaje të zakonshme të zeza në pamjen e jashtme, me disa opsione shtesë duke përfshirë kliperët e verdhë të frenimit, fibrën prej karboni dhe takometrin e verdhë.

Fuqia e motorit të kësaj veture shkon deri në 661 kuaj-fuqi, duke bërë të mundur që vetura të arrijë 96kmh në vetëm 2.6 sekonda dhe të arrijë një shpejtësi maksimale në rrugë prej 325 kmh.

43541700_43549400

35586100_35594400

66100200_66114900

65224800_65233300