Fenomeni që frikësoi amerikanët! Më shumë se 15.000 peshkaqen sulmojnë Floridën… (video)

Peshkaqeni-300x187Autoritet e sigurisë të Floridës u detyruan të mbyllin për një javë plazhin e Palm Beach, për shkak të sulmit të paparashikueshëm të mijërave peshkaqenëve!

Sipas studiuesve të Universitetit të “Florida Atlantic University”, peshkaqenët braktisin bregdetin lindor dhe drejtohen për në Karolinën Veriore në kuadër të mërgimit vjetor!

Shkencëtarët mundën të numëronin deri në 15.000 peshkaqen, duke pohuar se sivjet mërgimi i peshkaqenëve filloi një muaj më vonë nga ç’fillonte vitet e shkuara, njoftuan për econews.

Ndërkohë, nga ana tjetër mediat lokale dhe ato kombëtare filmuan gjithë ngjarjen duke ngjallur dhe panik në popull.