Fenomeni i baticës dhe zbaticës të le pa mend! (video)

0

Natyra na mrekullon edhe një herë!
Është padyshim një nga fenomenet më mitike të historisë, mbi të cilën janë thurur legjenda dhe histori që vijnë deri në ditët e sotme me aq zell!

U mundësua filmimi këtij fenomeni, pra të baticës dhe zbaticës në portin e Halls, që ndodhet në rajonin Nova Scotia në Kanada.