Fenomen i pazakontë në Ukrainë! Meduzat pushtojë Detin e Zi…! (video)

Brigjet e Detit të Zi, ndodhen në rrezik të plotë!

Rreziku u kanoset nga “pushtim” i të gjithë vijës bregdetare dhe thellë në det nga meduzat, të cilët i bëjnë ujërat e pakalueshme të brigjeve të Balaklava pranë portit të Sevastopolit.

Shqetësimi i madh i peshkatarëve, të cilët pohojnë se fenomeni është i pazakontë dhe se kurrë në të shuarën nuk ka ndodhur një gjë e ngjashme. Për ta, ky “pushtim” i bregdetit dhe sipërfaqes së ujit nga meduzat konsiderohet si një goditje vdekjeprurëse për aktivitetin e peshkimit.

Për më shumë në videon në vijim: