Femrat në Tiranë për 8 Mars: Skena të nxehta erotike me striptistë (Foto+Video)


Edhe këtë 8-Mars ka vazhduar “tradita” e shfrenuar për të festuar në klubet e natës me striptistë. Janë prenotuar tavolina në klube që sjellin striptistë, të cilët kanë perfomuar në mbrëmje, vetëm për kënaqësinë e femrave.
Meshkuj me trupa të formuar, pa komplekse kanë qenë edhe këtë vit argëtimi i shumë grave dhe vajzave në Tiranë. Dita e 8 Marsit nisi me gra e nëna që shëtisnin në rrugë me lule në duar, por nata i zhveshi disa prej tyre. Në klubet e Tiranës, në dy-tri prej tyre, ku protagoniste ishin femrat, në skenë u panë krejt të zhveshur meshkuj që performonin dhe ftonin për kërcim femrat, të cilat ndodheshin aty për të festuar dhe për të shuar kureshtjen.
Teksa shikon këto pamje është për të ardhur keq që në Ditën Ndërkombëtare të Gruas, ku në pjesën të madhe të botës, vlerësohet kjo figurë dhe madje protestohet për të drejtat e tyre, ndërsa në Shqipëri femrat e kanë kthyer në një feste perversiteti kolektiv.
a