Femra më e bukur në botë sipas PlayBoy (Foto 16+)

Sipas revistës PlayBoy, femra më e bukur italiane në botë është cilësuar model-ja Bianca Balti. Kjo revistë i ka dedikuar modeles kopertinën e revistës korrik/gusht dhe një set të tërë fotografish të quajtur Ciao Bella!.

Vetë Bianca është shprehur e lumtur dhe shuam entuziaste për këtë rezultat. Ajo ka postuar në faqen e saj në Instagram disa foto të ndryshme të realizuara gjatgë setit për PlayBoy.

Ajo ka pozuar për firma të mëdha e marka me emër si Versace, D&G, etj. Edhe pse është nënë e një fëmije 7 vjeç të quajtur Matilde, pas marrëdhënies me ish bashkëshortin, fotografin Christian Lucidi, ajo nuk ka ndaluar së vazhduari karrierën e saj.
Prej tre vitesh është në një marrëdhënie me Francesco Mele.