Femra, kush nuk do ta donte një burrë të tillë? (Video)


Të gjitha femrat duan një burrë të përkushtuar ndaj saj, i cili dëgjon dëshirat e teket e saj, por vetëm pak kanë fatin ta gjejnë një të tillë. Po ashtu dihet se femrat janë të fiksuara pas shopingut dhe nuk ngopen asnjëherë duke blerë gjëra E në një video që po qarkullon në internet shihet se si një femër e cila ec para me qante në dorë, ka prapa burrin e saj të mbingarkuar me qese të shopingut. Jo kot ky njeri mund të quhet si “burri i vitit”.