Femra e “pushtuar” del nudo dhe vjedh makinën e policisë (VIDEO)


Një ngjarje e pazakontë ka ndodhur në Arizona të SHBA-së. Një vazjë e quajtur Lisa Luna ka dalë nudo në rrugë dhe ka vjedhur një makinë policie, duke i dhënë me një shpejtësi të lartë. Kur është ndaluar ajo thotë se nuk mban mend asgjë nga ato që bëri. Familja thotë se ajo ka qenë e pushtuar nga shpirtrat e këqinj. Megjithatë kjo nuk e ndaloi policinë ta padisë me disa akuza.