Femra e parë kosovare moderatore e sportit(video)

arbbPërveç sukseseve në modelim dhe në aktrim,tani Arbnora Ademaj moderatore e nje programi sportiv .

Arbnorën e kemi parë Miss Kosova 2007 e kemi parë modele,aktore ne shumë programe festive humoristike, por Arbnora  ne moderimine e nje programi sportiv ka mahnit te gjithë me nje veti qe deri me sot nuk e kan treguar vajzat shqiptare nga Kosova

Arbnora ishte ne nje intervistë ne emisionin”Valamalashow” emisionin te cilin keni mundesi ta shihni te plotë ne vazhdim ku tregon si e tejkaloi me sukses provimin pranues për moderimin e keti progarmi te quajtur “Koha Shtesë” dhe emitohet ne Super Sport

ademvaj