Fëmijët i kërkojnë një pishinë, ja zgjidhja gjeniale e babait (FOTO)

pishina

Një baba në Brazil u gjet në vështirësi para kërkesës së fëmijëve për një pishinë në oborr. Për shkak të mungesës së të ardhurave të pamjaftueshme për të ndërtuar një të tillë, por edhe të dëshirës për të mos i zhgënjyer të vegjlit, Jose Franco vuri fantazinë në punë.

Familja kishte një oborr, një pjesë e të cilit mund të shërbente për pishinën e re. Kështu, ai bleu një pishinë plastike dhe e vendosi në një bazament të qëndrueshëm.

Për t’u siguruar që pishina të mos lëvizte, ai ndërtoi mbajtëse anësore prej druri, të cilat i plotësoi, duke krijuar një platformë identike me pishinat e zakonshme.

Ai e plotësoi ndërtimin e ri me një palë shkallë dhe fëmijët ishin njësoj të kënaqur si në pishinat e hoteleve më të mëdha.