Fëmijë me aftësi mbinatyrore! Shikoni se cfar mund te bejn syte e tij… (video)

Kina

Fëmija në fjalë ka befasuar të gjithë specialistët e optikës në Kinë!
Sytë e tij shkëlqejnë në errësirë, ndërsa mund të shikojë shumë herë më mire se dhe një mace në errësirë, madje mund të shkruaj dhe lexoj rrjedhshëm. Ngjyra e syve të tij është e kaltër (shumë e rrallë për racën kineze), në errësirë të plotë sytë e tij shkëlqejnë si një llambë neoni!

Nogk Giouchoui lindi me sy blu të ndritshme dhe babai i tij, kur ai mbushi 4-vjeç, e çoi në spitalin e qytetit Ntachoua në jug të Kinës. Pas një vizite shumë orëshe nga të gjithë specialistët (rast i veçantë), arritën në konkluzionin se djaloshi ka aftësi të shkëlqyera për të parë në errësirë të plotë, gjë që nuk mund ta shpjegonin shkencërisht.
Mjekët u befasuan nga aftësia e djaloshit, pasi nuk kishin ndeshur kurrë një rast të tillë. Kur e pyetën djaloshin se cili ishte ndryshimi i natës me ditën ai ju përgjigj: “Shikojë njësoj, natën jam më i qetës dhe ndjehem rehat ndërsa ditën me shqetëson pak drita e fortë”.
Padyhim që lajmi u përhap gjithandej dhe kështu mediat ranë mbi të, deri dhe televizioni kombëtar i kinës i dedikoj një reportazh special.