Fëmijë me aftësi mbinatyrore! Shikon gjithçka në errësirë… (video)

Kina


Fëmija në fjalë ka befasuar të gjithë specialistët e optikës në Kinë!
Sytë e tij shkëlqejnë në errësirë, ndërsa mund të shikojë shumë herë më mire se dhe një mace në errësirë, madje mund të shkruaj dhe lexoj rrjedhshëm. Ngjyra e syve të tij është e kaltër (shumë e rrallë për racën kineze), në errësirë të plotë sytë e tij shkëlqejnë si një llambë neoni!