Fëmija lind me një defekt të rrallë, zemra i rreh jashtë trupit (Video)


Një foshnje në Kinë ka lindur me një problem të rrallë. Këtij vogëlushi i rreh zemra jashtë trupit.

PAY-Heart-beating-outside-babies-body (1)Në video shihet foshnja i shtrirë në një krevat dhe vëmë re edhe zemrën e tij që rreh dhe është e vendosur afër stomakut.. Djali i vogël ka lindur të hënën në provincën Shanxi të Kinës. Ky është një defekt shumë i rrallë.
fem