Fëmija imiton në mënyrë të adhurueshme (Video)

b_1480945228-8972714Bebet janë imituese në lidhje me gjithçka që prindërit e tyre bëjnë. Një vajzë e vogël ka dëshmuar në mënyrë të qartë pasionin e nënës së saj për celularin dhe këto biseda kanë një ndikim të dukshëm te fëmija. Ulur në divan foshnja fillon të imitojë bisedën telefonike. Por ndërsa “fjalët” që i dalin nga goja nuk thonë gjë, ajo thotë shumë me duar dhe gjeste.