Fejohet motra e Britney Spears

f1_jamie-lynn-spears-_1006411a1362473621Motra më e vogël e Britney Spears Jamie Lynn Spears është fejuar.

Ish-ylli i “Zoey 101” shfrytëzoi rrjetin social “Twitter” për të njoftuar se ajo është fejuar me të dashurin e saj Jamie Watson. Në këtë faqe ajo shfaqi disa fotografi ku shihej duke u përqafuar me të dashurin dhe duke treguar unazën e fejesës.jamie_lynn_spears2