Fatmir Limaj: Abstenoj për Gjykatën Speciale

Deputeti, Famir Limaj ka deklaruar se është pro vazhdimit të misioinit të EULEX-it por që do të abstenojë për Gjykatën Speciale.

“Unë dua të them se jam për vazhdimin e misionit të EULEX-it dhe unë do të jemë gjithmonë pro një gjykate të cilat do t’i gjykonte krimet e bërë në Kosovë pa dallim nacionalitetit, por deri sa tani në Parlametnin e Kosovës nuk shtrihet një çështje, ne do të abestonojmë”, ka thënë Limaj.