Faqja anonime në Instagram, i ‘çjerr’ maskën VIP-ave shqiptarë (FOTO++)

Faqja anonime në Instagram, i ‘çjerr’ maskën VIP-ave shqiptarë (FOTO)

Faqja anonime në Instagram, i ‘çjerr’ maskën VIP-ave shqiptarë (FOTO)

Faqja që drejtohet nga një ose disa persona anonim, ka si synim të demaskojë personazhet publike që kanë kryer disa operacione plastike dhe nuk e pranojnë hapur diçka të tillë. Ata kanë postuar fotografi ku personazhet e ndryshme shfaqen njëherë para dhe njëherë tjetër pas ndërhyrjeve estetike. Administratori i faqes duket se ka njohuri shumë të mira rreth ndërhyrjeve estetike, ndërsa ka specifikuar çdo ndërhyrje apo përdorim photoshop-i që mund të kenë bërë. “Më mirë një gënjeshtër e bukur sesa një realitet i hidhur. Jemi faqe serioze , flasim vetëm me fakte!” kanë shkruar në përshkrimin e llogarisë