Fantazma sulmon qytetarët në Prishtinë (Video)

Grupi R2Prank që realizon kamerë të fshehur kanë bërë rengun e radhës. R2prank këtë herë kanë dalë në mbrëmje në disa vende të Prishtinës, përfshirë një pjesë të fshehur prapa sheshit dhe kanë frikësuar kalimtarët. Njëri nga ta, veshur mjaft frikshëm, i ka dalë si fantazmë dhe reagimet e qytetarëve kanë qenë nga më të ndryshmet, që nga bërtimat, sharjet e deri te vrapimet për t’iu larguar.