Fantazma që tmerroi nënën (video)

Fantazma që mund të shihet në një fotografi të bërë në një shtëpi të mallkuar ia ka futur frikën në palcë një nëne, e cila ka ikur e tmerruar. Një nënë që ka jetuar në një shtëpi të mallkuar me fantazma ka përjetuar momentin tmerrues dhe ka ikur nga ajo pronë duke vrapuar, pasi që e ka vërejtur një fantazmë në një fotografi të të birit të saj

Ish-banorja e asaj shtëpie pohon se e kishte kapur fantazmën në film pasi që e kishte bërë një fotografi të të birit të saj në atë shtëpi.

Lekeisha Davis 26-vjeçare ka jetuar në atë shtëpi për tri vite me dy fëmijë të vegjël dhe gjithmonë ka dyshuar se diçka e frikshme ekzistonte në atë shtëpi. Pasi që e ka bërë fotografinë e të birit, nëna e dy fëmijëve thotë se e ka vërejtur që duket të jetë një djalë i vogël në prapavijë të fotografisë.

Screenshot_1