Fantazma ia hap dyert e dollapëve të kuzhinës, tmerrohet banori (Video +16)

efthqer_1475144975-2875885Një person në ShBA e ka vendosur kamerën në kuzhinë duke e kapur një ‘fantazmë’ duke ia lëvizur gjerat dhe hapur dyert e dollapëve të kuzhinës. Ia shpjegon se e ka bërë këtë pasi që e kishte vërejtur se gjerat nuk ishin në vendet që ai i vendoste, Në video mund të shihet dera e një dollapi duke u hapur vetë dhe disa gjera duke lëvizur në mënyrë misterioze.

https://youtu.be/8Ex5bq6JaPw