Fantazma e vajzës së re qëndron në mes të rrugës, tmerrohen shoferët (VIDEO)

10-89-615x330“Fantazma” e një vajze të re janë kapur nga kamerat CCTV-së. Disa janë skeptikë në lidhje me pamjet, por në video tregohet momenti kur në një rrugë kryesore gjatë natës, një fantazma e një vajze të re materializohet në mes të rrugës ku kalojnë zakonisht këmbësorët tek vijat e bardha. Pamjet tregojnë spektrin e imazhit të vajzës që del nga “askund”! Pavarësisht makinave që ikin dhe vijnë, ‘vajza’ qëndron aty pa lëvizur teksa fotografia bëhet më e qartë. Besohet se pamjet janë filmuar në Paseo de la Reforma, në Mexico City në 2.20 me orën lokale më datë 18 shtator të këtij viti. Imazhi i çuditshëm është kapur nga një prej kamerave të sigurisë.

https://youtu.be/C4yeR1Bn9MI