Fansat “kryqëzojnë Elvanën: Si këndon kur nuk di as anglisht! Je kopje e shëmtuar e…

Projekti më i fundit i Elvana Gjatës me producentin e njohur David Guetta nuk u prit aspak mirë nga kritikët të cilët nuk kursyen komentet e tyre për t’i përmendur anglishten e saj të dobët, me theks super stonues.

Kënga e saj ka shkaktuar shumë zhurmë padyshim dhe mesa duket jo të gjithë kanë mbetur të kënaqur pasi e kanë konsideruar Elvanën si një kopje e shëmtuar e Rita Orës.