Familjarët e viktimave: Djemtë tanë u tradhëtuan në Kumanovë (VIDEO)


Sonte, në kudër të emisionit Zona Express me autor Leonard Kerqukin, është transmetuar dokumentari “Kurthi i Kumanovës”; kushtuar betejës dy ditëshe mes disa luftëtarëve nga Kosova dhe forcave policore maqedonase.
Në dokumentar kanë folur edhe familjarët e viktimave dhe atyre që po mbahen në burgjet maqedonase.

Shikoni rrëfimet e tyre emocionale.
1